NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

Céginformációk

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője. A NetIQ, Novell és SUSE termékek hivatalos hazai forgalmazójaként a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő megoldást nyújt. Termékeivel, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

A Magyarországi Képviselet több évtizedes tapasztalattal és hagyománnyal rendelkezik a hazai piacon. 2012 előtt Novell Magyarország néven működve kínált vállalati megoldásokat a munkaállomásoktól egészen az adatközpontokig. 2012 áprilisától kezdve a Novell és SUSE termékek mellett a NetIQ magas színvonalú, vállalati biztonsági megoldásaival bővült a cég palettája.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet kiemelt szakértelemmel rendelkező támogatási központot üzemeltet, amely nem csupán a hazai, de a régióban megtalálható ügyfelek igényeit is gyorsan és szakszerűen kiszolgálja.


Kapcsolat

Telefon

Cím

H-1124 Budapest, Csörsz utca 45. VII. em.

Cseteljen most!

Azonnal beszélne velünk? Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy telefonáljon .

* kötelezően kitöltendő mezők

Ezen űrlap kitöltésével engedélyezem a Novell és/vagy a Novell partnerei számára, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal összefüggésben felvegyék velem a kapcsolatot. Olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat.

© 2012 NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet