NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

Sajtószoba

Sajtóközlemény

pressimg

Még nagyobb rendelkezésre állást kínál az SAP-hoz optimalizált
SUSE rendszer

A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications magában foglalja a legújabb SUSE Linux Enterprise Server újdonságait, beleértve a teljes rendszer-visszaállítást, a működés közbeni kernelfrissítést és az automatizált telepítést.

BUDAPEST
2015. június 8.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise 12 rendszeren alapuló SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications. A két gyártó által közösen fejlesztett megoldás megbízható, kiválóan méretezhető és biztonságos alapot kínál a magas rendelkezésre állást megkövetelő vállalati informatikai szolgáltatások hatékony telepítéséhez és működtetéséhez a fizikai, virtuális vagy felhőalapú infrastruktúrákban egyaránt. Az új szolgáltatások – például a teljes operációs rendszer visszaállítása, a működés közbeni kernelfrissítés és az automatizált telepítés – tovább egyszerűsítik a bevezetést, valamint növelik a Linux rendszereken futó, kulcsfontosságú SAP szolgáltatások üzemidejét. Ennek köszönhetően az ügyfelek időt és erőforrást takaríthatnak meg, nagyobb teljesítményt érhetnek el, illetve megbízhatóbb működés tapasztalhatnak.

„A SUSE Linux Enterprise Server a vezető Linux platform az SAP megoldásokhoz. A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications az SAP vállalattal évek óta folytatott partnerkapcsolatra, valamint az SAP megoldások integrációjára és finomhangolására épül. A legújabb SUSE Linux Enterprise Server rendszeren alapuló megoldás szilárd platformot kínál az SAP-alkalmazások futtatásához, maximalizálja a rendelkezésre állást, továbbá az emberi hibák kiküszöbölését is segíti” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Az SAP alkalmazásokhoz optimalizált SUSE Linux Enterprise Server rendszert bemutató videó megtekintéséhez nyissa meg a következő linket: https://www.youtube.com/watch?v=q763GX7q4_Y

A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications a következő előnyöket nyújtja a kulcsfontosságú, SAP megoldásokat futtató vállalatok számára:

  • Teljes operációs rendszer visszaállítása – A System Rollback funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatképeket készítsenek a rendszerről, beleértve a kernelfájlokat is, és szükség esetén visszaállíthatják a rendszert az adott helyreállítási pontra.
  • SUSE Linux Enterprise futtatás közbeni frissítése – A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP magában foglalja a SUSE Linux Enterprise Live Patching szolgáltatást, amely futtatás közbeni kernelfrissítést tesz lehetővé. Segítségével az ügyfelek anélkül telepíthetik a frissítéseket és biztonsági hibajavításokat, hogy újra kellene indítaniuk a számítógépeket, vagy meg kellene várniuk a következő karbantartási időablakot.
  • Fürtkezelési bővítmények – A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension kiforrott, iparágvezető megoldást kínál az üzletfolytonosság javításához, illetve katasztrófa utáni helyreállítási képességeket biztosít az SAP megoldásokhoz.
  • Hardvertámogatás – A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications kihasználja a SUSE Linux Enterprise Server 12 hardvertámogatását, így a legújabb hardvereszközökön is lehetővé teszi az ügyfelek számára az SAP megoldások futtatását.
  • Automatizált telepítés – A telepítővarázsló teljes mértékben képes automatizálni a telepítéseket. A SUSE Linux Enterprise Server és az SAP rendszerek együtt, integráltan telepíthetők, így a vállalatok egyszerűen alakíthatnak ki standard, a gyártók ajánlásainak megfelelő környezetet, ami megbízhatóbb működést garantál.

A SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications már elérhető. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.suse.com/products/ sles-for-sap/

 

 

 

Magyarországi Képviselet
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője, a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő megoldást nyújt. A NetIQ termékvonal átfogó biztonsági portfóliót kínál, különös tekintettel a személyazonosság-kezelés, biztonság, megfelelőség és szolgáltatásmenedzsment terén. A Novell csoportmunkaeszközök, hálózati és fájlkezelési megoldások, valamint rendszer-felügyeleti termékek segítségével a vállalatok és intézmények produktívabbá, biztonságosabbá és könnyebben felügyelhetővé tehetik munkakörnyezetüket. A SUSE Linux, valamint a köré épülő portfólió hatékony, nyílt forráskódú megoldásokat biztosít a fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt, legyen szó akár szerverekről, desktop oldali igényekről, felügyeletről vagy szolgáltatásokról.
A NetIQ, a Novell és a SUSE anyavállalatai a Micro Focus cégcsoport részét képezik.
A Magyarországi Képviselet termékeivel, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

Sajtókapcsolat

Jekler Rudolf
Kommunikációs vezető
+36-1-489-4600
+36-20-9675-565

Kovács Viola
Vezető tanácsadó
+36-1-488-0255
+36-20-391-7382

Visszahívás kérése

Adatvédelmi irányelvek

Ossza meg ismerőseivel!© 2012 NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet