Novell Magyarország Novell Magyarország Novell Magyarország MAGYARORSZÁG

Sajtószoba

Sajtóközlemény

pressimg

A Forrester független elemzőcég szerint a Novell vezető a csoportmunka-platformok területén

A Novell Teaming Web 2.0-s csoportmunka támogató megoldása elismerést kapott a biztonságért, a munkafelület funkcionalitásáért és a csoportmunka-alkalmazásokért

A Novell erős piaci pozíciót vívott ki a csoportmunka-platformszállítók között

BUDAPEST
2009. augusztus 17.

A Novell bejelentette, hogy csoportmunka támogató megoldását a Novell Teaming szoftvert vezető helyen pozícionálta a Forrester Research 2009 augusztusában kiadott csoportmunka támogató platformokról szóló jelentésében (The Forrester Wave: Collaboration Platforms, Q3 2009). A Novell Teaming értékelésével kapcsolatban a jelentés kiemeli, hogy a Teaming hatékonyan segíti a csoportban történő alkalmazásfejlesztést és a munkafolyamatok kezelését. A Novell Teaming kiegészíti a vállalat eddig is erős csoportmunka-megoldáskínálatát, és segíti az ügyfelek hatékonyságának növelését.

A Forrester Wave jelentése az ügyféloldali felügyeleti megoldások vezető szállítóinak termékeit több mint 60 kritérium alapján értékelte, a jelenlegi kínálat, a stratégia és a piaci jelenlét területén. A Forrester jelentése szerint a hagyományos csoportmunka-platformszállítók felismerték a közösségi hálózatokban rejlő egyedi lehetőségeket, amelyeket beépítenek kínálatukba. A hagyományosan tartalomkezelési megoldásokat fejlesztő vállalatok pedig továbbra is az együttműködés irányába terjeszkednek, és közösségi képességekkel is bővítik megoldásaikat.

A Novell Teaming megoldást számos kategóriában, többek között a biztonság, a csapatokon belüli együttműködés, valamint a felépítés és a felügyelet szempontjából is értékelték. A Forrester szerint a Novell igen erős pozíciót vívott ki a csoportmunka-platformszállítók között a SiteScape vállalat felvásárlásával és a termék Novell Teaming néven történő piaci bevezetésével. A Novell csoportmunka-termékeinek új tagjaként a Novell Teaming egy olyan következő generációs csoportmunka-alkalmazás, amely az embereket, a projekteket és a folyamatokat egy olyan munkatérre gyűjti, amely növeli a hatékonyságot és támogatja az innovációt.

„A felhasználóknak nap mint nap innovatív ötletekre és azonnali problémamegoldásra van szükségük, de a megfelelő eszközök nélkül ezek a folyamatok akadoznak és gyakran kudarcba is fulladnak” – mondta Wendy Steinle, a Novell végfelhasználói informatikai megoldásokért és termékmarketingért felelős igazgatója. „A Novell Teaming biztosítja, hogy a legfontosabb vállalati értékek – a szellemi tulajdon és a képzett munkaerő kollektív tudása – szükség esetén, időtől és helytő függetlenül mindig rendelkezésre álljanak. Örömmel tapasztaljuk, hogy a Forrester Research, az informatikai iparág egyik vezető elemzőcége észrevette azt az értéket, amellyel a Novell Teaming a csoportmunkán keresztül segíti a szervezetek növekedését és versenyelőnyük megtartását” – mondta Wendy Steinle.

A Novell Teaming egy olyan csoportmunka-megoldás, amely a vállalati hatékonyság növelése érdekében a közösségi hálózatok elemeit használja fel. A hatékony, beépített munkafolyamat-kezelő funkciók úgy biztosítják a gyorsabb és gazdagabb tartalomfejlesztést, hogy lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a dokumentumok állapotát. A valós idejű megbeszéléseket és a hatékony munkacsoportok kialakítását olyan csoportmunka-terek teszik lehetővé, ahol a csoportok tagjai nem a fizikai közelség, hanem a szakértelem és a projekthez szükséges képességek alapján választhatók ki. A munkakörnyezetek, a szakértelem, a tartalom és a tudásmenedzsment megfelelő kombinációjával a vállalatok túlléphetnek az e-mail nyújtotta alapvető lehetőségeken és a közösségi hálózatokon megszokott funkciók széles választékával segíthetik a felhasználók hatékonyabb együttműködését.

A Novell a hazai kisvállalkozások támogatása érdekében a Teaming csoportmunka-támogató megoldásból 20 felhasználó számára ingyen bocsátja rendelkezésre a licenceket. Az akcióval kapcsolatos további információkért és a 20 felhasználóig ingyenesen használható termék letöltéséhez kérjük, látogasson el a http://www.novell.com/hu-hu/products/teaming/starterpack.html weboldalra.

A Novellről
A Novell Inc. (Nasdaq: NOVL) a vállalati szoftvermegoldások egyik vezető szállítója. A Novell világszerte vezető szerepet tölt be a nyílt forráskódú vállalati operációs rendszerek, valamint a heterogén informatikai környezetek működtetéséhez és integrálásához szükséges biztonsági és rendszerfelügyeleti szolgáltatások területén. Az új Novell kiemelt területein – Linux, Biztonság, Rendszerfelügyelet – megbízható vállalati megoldásokat szállít a munkaállomásoktól az adatközpontokig. A Novell vállalati megoldásai és széles körű partnerkapcsolatai révén olyan termékportfólióval rendelkezik, amelynek segítségével az ügyfelek csökkenthetik a költségeket, a biztonsági kockázatokat, és az egyre összetettebb informatikai rendszerek bonyolultságát. További információért kérjük, látogasson el a http://www.novell.hu weboldalra.

Sajtókapcsolat

Jekler Rudolf
Kommunikációs vezető
Novell Magyarország
+36-1-489-4600
+36-20-9675-565

Visszahívás kérése

Adatvédelmi irányelvek

© 2018 Novell Magyarország Kft