NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

Sajtószoba

Sajtóközlemény

pressimg

Újabb sikeres SAP-SUSE együttműködés

Az új, közösen létrehozott megoldásnak köszönhetően a korábbiaknál kedvezőbb áron, az SAP által tanúsított eszköz segítségével alakítható ki magas rendelkezésre állás SAP rendszerek esetében

BUDAPEST
2012. november 14.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és az SAP AG között folyó együttműködés eredményeként a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 Service Pack 2 megszerezte az SAP NetWeaver platformmal történő integrációhoz szükséges tanúsítványt. Az „SAP NetWeaver High Availability Cluster (NW-HA-CLU) 730” nevű SAP tanúsítási eljárás egy referencia-architektúra létrehozásával segíti az SAP megoldások magas rendelkezésre állási forgatókönyveinek hatékonyabb bevezetését.

A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension segít növelni az informatikai szolgáltatások rendelkezésre állását. A nyílt forráskódú fürtépítési technológiákból álló integrált programcsomag magas rendelkezésre állású fizikai és virtuális Linux fürtök telepítését teszi lehetővé. A csomag a SUSE Linux Enterprise Server rendszerrel együtt fenntartja a munka folyamatosságát, védi az adatok integritását, és csökkenti a kritikus üzleti szolgáltatások nem tervezett állásidejét.

A SUSE és az SAP által közösen létrehozott referenciakombináció nagyobb sebességet, megbízhatóságot és rugalmasságot kínál az ügyfeleknek. Felgyorsítja a projektek bevezetését, és leegyszerűsíti a kivitelezésüket, így lerövidíti a megtérülési időt. Emellett technikailag összehangolja a SUSE és az SAP megoldásokat, így azok megbízhatóbban működnek, és a két szervezet hatékonyabban tud támogatást nyújtani az együttműködő termékek mellé.

Az SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) az NW-HA-CLU 730 integrációs eljárással végezte el a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 SP2 tanúsítását a Linux x86_64 platformhoz. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension a SUSE Linux Enterprise Server 11 SP2 for SAP Applications rendszer része. A magas rendelkezésre állást biztosító kiterjesztés segítségével az ügyfelek csökkenthetik a váratlan leállások hosszát, valamint folyamatos hozzáférést kapnak a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz és adatokhoz.

További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.suse.com/products/highavailability/

Magyarországi Képviselet
A NetIQ, Novell, SUSE Magyarországi Képviselet a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője, a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő megoldást nyújt.A NetIQ termékvonal átfogó biztonsági portfóliót kínál, különös tekintettel a személyazonosság-kezelés, biztonság, megfelelőség és szolgáltatásmenedzsment terén. A Novell csoportmunkaeszközök, hálózati és fájlkezelési megoldások, valamint rendszer-felügyeleti termékek segítségével a vállalatok és intézmények produktívabbá, biztonságosabbá és könnyebben felügyelhetővé tehetik munkakörnyezetüket. A SUSE Linux, valamint a köré épülő portfólió hatékony, nyílt forráskódú megoldásokat biztosít a fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt, legyen szó akár szerverekről, desktop oldali igényekről, felügyeletről, vagy szolgáltatásokról. A Magyarországi Képviselet termékeivel, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

Sajtókapcsolat

Jekler Rudolf
Kommunikációs vezető
+36-1-489-4600
+36-20-9675-565

Miklósik Mariann
Team leader
+36-1-488-0255
+36-30-518-0919

Visszahívás kérése

Adatvédelmi irányelvek© 2012 NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet