Digitális átalakulás

A digitális átalakulás korában a hagyományos szállítók monolitikus megoldáscsomagjainak fenntartása költséges, és visszafoghatja a fejlesztői innovációt. A technológiai vezetőknek például a Ranchert és hasonló, bevált nagyvállalati konténermenedzsment (ECM) platformokat célszerű alkalmazniuk, hogy a biztonság és a megbízhatóság veszélyeztetése nélkül, a versenytársaknál gyorsabban tudjanak a piaci tömegből kiemelkedő termékeket és szolgáltatásokat fejleszteni. A Rancher megoldja a több Kubernetes-fürt különböző infrastruktúrákban történő üzemeltetésének és védelmének kihívásait. Emellett integrált eszközöket kínál a DevOps-csapatok számára a konténeres feladatok futtatásához.

SUSE Rancher – Konténeres környezetek egységes kezelése

A legtöbb szervezet felhő-alapú (cloud-native) alkalmazásokkal, valamint az ezeket támogató konténeres környezetek bevezetésével próbálja gyorsítani a fejlesztési folyamatokat, valamint a digitális átalakulást. A SUSE Rancher egy nyílt forráskódú, vállalati Kubernetes felügyeleti megoldás, amely segíti az IT üzemeltetési csapatokat a konténeres környezetek kezelése során előforduló működési és biztonsági kihívások megoldásában, legyenek ezek akár az adatközpontban, akár a felhőben, akár a peremhálózatokban. A termék beépített eszközökkel támogatja a DevOps csapatokat a konténerizált alkalmazások létrehozásában és futtatásában.

Főbb jellemzők

 • Optimalizált 2. napi Kubernetes-működés Miután a SUSE Rancher segítségével megtörtént a Kubernetes-fürt telepítése, a folyamatok központosítva futnak tovább, így a rendszergazdák a 2. napi működés feladataival foglalkozhatnak. Egyetlen konzolról felügyelhetnek bármilyen, tetszőleges helyen lévő fürtöt, frissíthetik a Kubernetes-verziókat, biztonsági mentést készíthetnek a konfigurációs állományokról, vagy helyreállíthatják az esetleg sérült fürtöket.
 • Teljes körű életciklus-menedzsment a Kubernetes-fürtökhöz A SUSE Rancher kiemelkedő megbízhatóságot és biztonságot nyújt az üzleti szempontból kritikus feladatokhoz az AWS EKS, a Microsoft AKS és a Google GKE szolgáltatásoknál. Az üzemeltetők egységesen és teljes körűen kezelhetik a legnépszerűbb, felhőben hosztolt disztribúciók teljes életciklusát, beleértve a csomópontok kezelését és az automatikus skálázást. A fürtök mindhárom szolgáltatásnál közvetlenül a SUSE Rancher új, egységes, intuitív felhasználói felületén keresztül importálhatók, létesíthetők, frissíthetők, konfigurálhatók és védhetők. Emellett a SUSE Rancher által menedzselt rendszereknél a Center for Internet Security (CIS) sablonkészítési és ellenőrzési eszközeinek támogatása minimalizálja a fürtök közötti esetleges konfigurációs eltéréseket.
 • Központosított Kubernetes-biztonság A SUSE Rancher üzemeltetői a biztonsági csapattal együttműködve, központilag határozhatják meg, hogyan használhatják a felhasználók a Kubernetes-fürtöket és az ott futó alkalmazásokat, valamint hogy milyen beállításokkal működjenek a konténeres szolgáltatások. A meghatározás után a házirendek azonnal hozzárendelhetők bármelyik Kubernetes-fürthöz.
 • GitOps nagyszámú peremhálózati eszközhöz A SUSE Rancher Continuous Delivery szolgáltatása egységessé teszi a Kubernetes fürtöket az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózat pereméig. A SUSE Rancher egyetlen konzolról képes akár 1 millió darab tetszőleges CNCF-tanúsított Kubernetes-disztribúciót használó fürt kezelésére beépített biztonsági funkciókkal. Az alkalmazásszállítást bármilyen infrastruktúrán és bármely helyen optimalizálni képes SUSE Rancher segítségével a vállalatok lerövidíthetik útjukat a valódi digitális átalakuláshoz.

SUSE Rancher
Longhorn – Szoftver alapú tárolás konténerekhez

A Longhorn egy hivatalos CNCF-projekt, amely bárhol futtatható, hatékony felhőalapú, natív elosztott tárolási platformot biztosít a Kubernetes számára. A SUSE Rancherrel kombinálva a Longhorn megkönnyíti, a gyors és megbízható magas rendelkezésre állású blokktárolók telepítését Kubernetes-környezetében.

Longhorn
NeuVector – Biztonságos konténeres környezetek kialakítása

A SUSE NeuVector az egyetlen 100%-ban nyílt forráskódú, Zero Trust konténerbiztonsági platform. A konténerek teljes életciklusa alatt folyamatos ellenőrzést végez és kiiktatja a biztonságos működést akadályozó tényezőket. Már korai szakaszban beépíthetőek a biztonsági szabályok a fejlesztési folyamatba maximumra növelve ezzel a fejlesztők agilitását.

Főbb jellemzők

 • Kockázati profil készítése sebezhetőségkezeléssel
  • Ellenőrzés és engedélyezés kódfrissítés, tesztelés és üzembehelyezés során egyaránt.
  • Futás közben ellenőrzi a konténereket, a hosztokat és a felügyeleti platformokat.
  • A Docker Bench és a Kubernetes CIS Benchmarkok alapján vizsgálja a hostokat és a konténereket.
  • Kockázati pontszámokat és megfelelőségi jelentéseket készít.
 • Adatvédelem működés közben
  • Védi a konténereket a belső és külső hálózatokból érkező támadások ellen.
  • Az egyetlen olyan rendszer, amely valós időben képes azonosítani és blokkolni a hálózati, a nulladik napi, valamint a csomagok és az alkalmazások elleni támadásokat (pl. DDoS- és DNS-támadásokat).
  • Azonosítja és blokkolja a támadásokat 7. hálózati rétegben, a konténer és a podpárok között.
 • Automatizált megelőzés és házirend
  • A DevOps-csapatok integrált biztonsági házirenddel vezetik be az új alkalmazásokat, hogy a CI/CD-folyamat egészében és az éles működés során is gondoskodjanak biztonságukról.
  • Feltérképezik az alkalmazások viselkedését és a szolgáltatásokat, hogy elszigeteljék őket a támadásoktól.
  • Optimalizálják a kommunikációt a biztonsági csapat és a fejlesztők között.
 • Integrációk és platformok
  • Az összes elterjedt felhőplatformot támogatja (pl. AWS, Azure és Google Cloud Platform).
  • Integrálható minden vezető konténerfelügyeleti platformmal (pl. SUSE Rancher vagy RedHat OpenShift).
  • Támogatja a SIEM rendszerek felé küldött SYSLOG- és webhook-értesítéseket.
  • LDAP-integráció és egypontos bejelentkezés SAML-támogatással.

NeuVector
Harvester – Nyílt forráskódú felhőnatív hiperkonvergens infrastruktúra (HCI)

A Harvester egységesíti az infrastruktúra-feladatokat. Arra készült, hogy segítsen az üzemeltetőknek konszolidálni és egyszerűsíteni a Kubernetes-fürtök mellett futó virtuális gépek feladatait. A modern felhőnatív környezetekhez tervezett Harvester a nyílt forráskódú hiperkonvergens infrastruktúra-megoldások következő generációja.

Főbb jellemzők

 • Modern környezetekhez tervezett következő generációs HCI-megoldás A Harvester vezető nyílt forráskódú technológiákra épül (pl. Kubernetes, Longhorn, Kubevirt) és a modernizálással párhuzamosan egyszerűsíti a felhőinfrastruktúrát. A Harvester gazdag funkcionalitású, rugalmas és együttműködő HCI-megoldás, amely segít az üzemeltetőknek egységesíteni virtuális gépeiket és Kubernetes fürtjeiket környezetük konténerizációjának gyorsításához.
 • A régi és a felhőnatív infrastruktúra közötti szakadék áthidalása A Harvester és a SUSE Rancher integrációja megoldja a virtuális gépek és a Kubernetes-fürtök kezelésének üzemeltetési kihívásait vegyes környezetek esetén. Az üzemeltetők közvetlenül a SUSE Rancher konzolról férhetnek hozzá a Harvesterhez, és így a Kubernetes-fürtök mellett a Harvester VM-fürtök életciklusát is innen kezelhetik. A SUSE Rancher és a Harvester alacsony kockázatú, egyszerű útvonalat biztosít a modern felhőnatív megoldások bevezetéséhez a teljes infrastruktúrában.
 • Az infrastruktúra üzemeltetési költségének csökkentése A Harvesterrel csökkenthető az infrastruktúra függése a drága, szállítóspecifikus SAN- és a hardverfüggő HCI-megoldásoktól. A Harvester nyílt forráskódú és így alacsony kockázatú, modern és skálázható HCI-alternatívát kínál a szervezetek számára. Technológiavezérelt, nyílt forráskódú megoldások (pl. Harvester és SUSE Rancher) használatával konszolidálhatja a virtuális gépeket és a konténereket és így a szervezet átalakulása közben egyúttal ki is tudja használni a felhőnatív működés biztosította költséghatékonyságot.
 • 100%-ban nyílt forráskódú, bármilyen környezetbe beilleszthető A Harvester 100%-ban nyílt forráskódú megoldás. Ugyanaz a csapat tartja karban, mint amelyik más népszerű nyílt forráskódú termék, többek között a Rancher és a Longhorn fejlesztéséért is felelős. A Harvester elegendően nagy teljesítményt biztosít a virtuális gépek és a konténerfürtök kezeléséhez, de felhőnatív jellege miatt kellően kis méretű is ahhoz, hogy az adatközpontok mellett a végponti eszközök kezelését is megoldja.

Harvester
Fedezze fel a digitális átalakulást támogató megoldásainkat