Novell PSH Kft.

A Micro Focus és SUSE termékekkel kapcsolatos gyártói támogatási szolgáltatások biztosítására kijelölt hazai partner az NPSH Kft.

A professzionalitás és a minőség záloga cégünknél a magasan képzett, minősített vizsgákkal rendelkező szakembereink szaktudása és többéves tapasztalata, valamint a cég multinacionális háttértámogatása. Legyen szó akár egy-egy rendszer bevezetéséről, széleskörű rendszer-integrációról, vagy saját fejlesztésekről; szoftvermegoldásainkat teljes körű, ha kell, kihelyezett szolgáltatásokkal – konzultációval, támogatással, oktatással – kísérjük teljes életciklusukon át. Az NPSH szolgáltatásai a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a megoldásokkal kapcsolatban: nemzetközi színvonalú szolgáltatások, hazai partnertől. Hisszük, hogy képességeinket minden szónál ékesebben bizonyítja munkánk és ügyfeleink elégedettsége.

 
TERMÉKBEVEZETÉS

Ügyfeleink a szerződés időtartama alatt az abban meghatározott konzultációs napok erejéig igénybe vehetik az NPSH szakértőit bármely, Micro Focus vagy SUSE termékekhez kapcsolódó hálózati területen végzendő konzultációs munkára. A konzultáció alapvető célja különböző technológiák és konkrét termékek az ügyfél számára alkalmazhatóságának megvizsgálása, a bevezetés feltételeinek, módszertanának és megvalósítási terveinek kidolgozása, illetve a megvalósítás ellenőrzése mind annak folyamatában, mind üzemelése közben.

 


KIHELYEZETT ÜZEMELTETÉS

A kihelyezett üzemeltetési szolgáltatás keretében az NPSH Kft. elsősorban a Micro Focus és a SUSE gyártók szerver operációs rendszereinek, adatbázis kezelőinek, monitorozó, mentési, vírusvédelmi és tűzfal rendszereinek, valamint komplex egyedi alkalmazások tervezési, fejlesztési, bevezetési és üzemeltetési feladatait végzi. Az üzletág természetesen nem csak szerver oldali szolgáltatások kihelyezett üzemeltetésével foglalkozik, hanem a felhasználó oldali támogatásban is részt vesz, mind emberi erőforrások és szervezetek biztosításával, mind pedig Helpdesk rendszer szállításával és testre szabásával. További fontos részét képezi a szolgáltatásnak az ügyfél oldali fejlesztések támogatása és kivitelezése rendszermérnökökkel, projektadminisztrátorokkal és projektmenedzserekkel.TERMÉKTÁMOGATÁS

Az NPSH a Micro Focussal valamint a SUSE-val kötött szerződés alapján a két gyártó egyes, korábban csak külföldről elérhető, emelt szintű – telefonos tanácsadási, helyszíni problémamegoldási, valamint proaktív távoli felügyeleti és konzultációs – szolgáltatását biztosítja hazánkban is. Az NPSH szolgáltatásai a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a megoldásokkal kapcsolatban: nemzetközi színvonalú szolgáltatások, hazai partnertől. Minősített vizsgákkal rendelkező szakembergárdánk nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő szaktudása és többéves tapasztalata lehetővé teszi, hogy a korábban csak külföldről elérhető, emelt szintű – telefonos tanácsadási, kiszállásos problémamegoldási, valamint megelőző jellegű távoli felügyeleti és konzultációs – szolgáltatásokat hazánkban is biztosítsuk. A gyártók terméktámogatási és szaktanácsadási szervezetének integráns részeként, szükség esetén a külföldi szakemberekkel a legmagasabb szinten együttműködve gondoskodik a rendszerek megnyugtató működéséről. Terméktámogatási szolgáltatásaink széles palettáján, amely a munkaidőben végzett telefonos szaktanácsadástól kezdve a távoli rendszerkarbantartáson keresztül egészen a kritikus rendszerek megnyugtató üzemeltetését lehetővé tevő folyamatos, éjjel-nappali, garantált rendelkezésre állású terméktámogatásig terjed, hisszük, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A választást az ügyfelek igényeinek megfelelően kialakított, kedvezményes éves szerződésekkel könnyítjük meg.

ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

Az NPSH Kft. komplex környezetekben végzett többéves támogató munkája során számos esetben vett részt speciális feladatokat ellátó, egyedi alkalmazások fejlesztésében. A cég alapításától kezdődően tudatosan készült egy magas szintű, saját alkalmazásfejlesztői csoport kialakítására, amely nem csupán a rendszertámogatás során felmerülő feladatok megoldásában nyújt kiemelkedő szolgáltatást, hanem az infrastruktúrához vagy üzletmenethez kapcsolódó egyedi fejlesztések végrehajtását is magas szakértelemmel képes megoldani. A fejlesztésekhez a legkorszerűbb eszközöket és nyílt szabványokra épülő integrációs megoldásokat, ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsítottan alkalmazza. A fejlesztői csapat 2002. év folyamán vált önálló részleggé a cégen belül. Több, mint 20 éve nyújt magas színvonalú szoftverfejlesztési szolgáltatásokat elsősorban a magyar állami- és versenyszféra számára, de a külföldre történő fejlesztések sem jelentettek gondot csapatunknak az elmúlt időszakban.


TESZTELÉS

A szoftvertesztelés iránti igény meredeken növekszik az üzleti alkalmazások minőségének megkívánt szintje és a megrendelők igényszintjének folyamatos emelkedése miatt. Az NPSH sok éve nyújtja a professzionális tesztelés adta biztonságot és ellenőrizhetőséget ügyfeleinek. A tesztelés fő célja azt megvizsgálni, hogy az elkészült program valóban úgy működik, ahogy azt a megrendelő szeretné, valamint a fejlesztők valóban a megfelelő programot fejlesztették-e le, úgy technikailag, mint funkcionálisan, és a felhasználó könnyen meg fogja érteni a logikáját. A NPSH a tesztelés minden szintjén kínál megoldásokat: technikai jellegű, akár kódsorelemzés szintjére lemenő, logelemzésen és hálózati forgalomfigyelésen alapuló teszteket éppúgy végzünk, mint user experience teszteket, melynek célja a felhasználó szemszögéből vizsgálni a felületet. A tesztelések során különleges gondossággal járunk el, minden esetben írásos tesztesetek készülnek minden lehetséges eseményre, ezen kívül automatikus tesztekkel is vizsgáljuk a programot. Nagy figyelmet fordítunk a biztonságot előtérbe helyező tesztekre, ezért a jogosultságot ellenőrző tesztek is részét képezik a tesztelési folyamatnak. Nem ritkán többezer teszteset készül, melyek éppúgy felölelik a gui vizsgálatát mint a logokét vagy az adatbázisét.